Izvēlne
27. marts, 2019

Mācības skolu komandām par virtuālās realitātes izmantošana skolā

arrow left uz kalendāru
Mācības skolu komandām par virtuālās realitātes izmantošana skolā

Laiks: 2019.gada 27. līdz 29.marts
Vieta: Viesnīca “Rixwell Elefant Hotel”, Kalnciema iela 90, Rīga
Mērķauditorija: No skolas 2 dažādu priekšmetu skolotāji, no kuriem viens ir informātikas skolotājs vai zinošs tehnoloģiju lietotājs, angļu valodas zināšanas nav nepieciešamas
Pieteikšanās: līdz šī gada 10.martam

Mācību mērķis ir sniegt skolotājiem pieredzi un pamatiemaņas paplašinātās realitātes (AR- augmented reality) un virtuālās realitātes (VR – virtual reality) iespēju integrēšanai un izmantošanai skolā un mācību procesā. Divu dienu garumā skolotāji apgūs virtuālās realitātes briļļu iestatīšanu un lietošanu, vides un lietotņu pielāgošanu, kā arī satura izstrādi virtuālās realitātes lietotnēm. Tāpat mācību ietvaros skolotāji izstrādās eTwinning projektu saistībā ar aplūkoto tēmu. Trešajā, mācību noslēguma dienā, skolotāji savas projektu idejas prezentēs un kopā ar jomas profesionāļiem diskutēs par virtuālās realitātes iespējām skolā.

Plašāka informācija un pieteikšanās 

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes.

Lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un pamatfunkcijas, tajā tiek izmantotas gan pirmās, gan trešās puses obligāti nepieciešamās sīkdatnes.
Nolūkā uzlabot tīmekļa vietnes funkcionalitāti un saturu, ar Jūsu piekrišanu papildus šajā tīmekļa vietnē var tikt izmantotas gan pirmās puses statistikas sīkdatnes, analizējot apmeklējumu statistiku, gan trešās puses sociālo mediju sīkdatnes, darot pieejamus šajā tīmekļa vietnē izvietotos video materiālus.

Skatīt papildu informāciju par personas datu apstrādi un sīkdatnēm.

Sīkdatņu iestatījumi