Izvēlne








Privātuma politika

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūras privātuma politika

Šī tīmekļa vietne pieder un to uztur Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra reģistrācijas numurs: 90001825883, juridiskā adrese Mūkusalas iela 41, Rīga, LV-1004, Latvija, (turpmāk – JSPA).

Personas datu apstrāde

JSPA veic personu datu apstrādi, lai sniegtu informāciju iedzīvotājiem un nodrošinātu valsts pārvaldes darbības caurspīdīgumu. Rūpēties par personas datu drošību ir mūsu prioritāte. Mēs vēlamies, lai jūs zinātu, kādus personas datus mēs apstrādājam, kāpēc un kā mēs tos izmantojam, kā arī kādas izvēles un kontroles iespējas ir jūsu rīcībā.

JSPA privātuma politikas aktuālo dokumentu varat redzēt šeit. Savukārt zemāk tekstā īsa informācija par būtiskiem datu apstrādes jautājumiem.

Kāds ir personas datu apstrādes mērķis?

Jūsu personas dati mums sniedz iespēju saprast jūsu individuālās informācijas vajadzības, lai mēs varētu sniegt labāko iespējamo atbalstu un konsultāciju, kā arī informēt par jaunatnes jomas aktualitātēm Latvijā un Eiropā. Tāpat mēs datus izmantojam, lai pilnveidotu savu pakalpojumu kvalitāti, veicot aptaujas un analīzes. Jūs vienmēr varat izvēlēties un atteikties no informācijas saņemšanas.

JSPA (tai skaitā eTwinning Latvija) personas datu apstrādes nolūki:

  • neformālās izglītības īstenošana (mācību, pasākumu u.c. aktivitāšu organizēšana), jaunatnes projektu konkursu pretendentu izvērtēšanas īstenošana, jaunatnes projektu pieredzes popularizēšana;
  • citu Ministru kabineta doto uzdevumu izpilde;
  • grāmatvedības uzskaite;
  • pārziņa lietvedība, arhivēšana;
  • pārziņa darba tiesiskās attiecības un personāla atlase;
  • pārziņa saimnieciskās darbības līgumu slēgšana un to izpildes uzraudzība;
  • darbinieku filmēšana (kā viens no amata pienākumiem), pārziņa tēla popularizēšanai;
  • darba pasākumu filmēšana, fotografēšana un audio ierakstu veikšana;
  • sabiedrības informēšana par aktuālajiem jaunumiem;
  • epidemioloģiskās drošības pasākumu Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanas nodrošināšana.

Saziņai par personas datu jautājumiem

Par jūsu datiem, kuri ir mūsu rīcībā, varat interesēties, sazinoties ar JSPA datu aizsardzības speciālistu.

Personas datu apstrādes pārzinis ir Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra, vienotais reģistrācijas Nr. 90001825883, juridiskā adrese: Mūkusalas iela 41, Rīga, LV-1004, Latvija, tālrunis: +371 67358065, mājaslapa: http://www.jaunatne.gov.lv

Kontaktinformācija ar personas datu apstrādi saistītajos jautājumos: datu aizsardzības speciālists Raivis Grūbe, e-pasts: das@jaunatne.gov.lv.

Lai saņemtu informāciju par personas datiem, kurus JSPA  apstrādā, jums ir jāiesniedz iesniegums:

  • personīgi rakstveidā iesniedzot JSPA birojā Rīgā, Mūkusalas ielā 41, LV-1004, uzrādot personu apliecinošu dokumentu;
  • parakstīts ar drošu elektronisko parakstu, nosūtot uz elektroniskā pasta adresi info[at]jaunatne.gov.lv vai JSPA datu aizsardzības speciālistam.

Personas datu politikas atjauninājumi

Mēs periodiski varam atjaunot šo politiku. Mūsu tīmekļa vietņu apmeklētājiem tīmekļa vietnē vienmēr pieejama atjaunota privātuma politika.

Sīkdatņu politika

Sīkdatņu lietošana tīmekļa vietnē www.etwinning.lv

Tīmekļa vietnē www.etwinning.lv, kas pieder un kuru uztur Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra, reģistrācijas numurs: 90001825883, juridiskā adrese Mūkusalas iela 41, Rīga, LV-1004, Latvija, (turpmāk – JSPA) tiek izmantotas sīkdatnes, lai personalizētu saturu un nodrošinātu jums labāku lietotāja pieredzi. Izmantojot eTwinning Latvija tīmekļa vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izvietošanai. Jūs varat kontrolēt un pārvaldīt sīkdatnes, izmantojot savu pārlūkprogrammu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka sīkdatņu noņemšana vai bloķēšana var ietekmēt jūsu lietotāja pieredzi, un pastāv iespēja, ka dažas funkcijas var nebūt pieejamas.

Kas ir sīkdatne?

Sīkdatne ir neliela izmēra teksta datne, ko vietnes serveris pārsūta apmeklētāja (jūsu) pārlūkprogrammai (piemēram, Internet Explorer, Firefox, Google Chrome u.c.), lai tā to saglabātu lietotāja ierīces (piemēram, datora, planšetes vai mobilā tālruņa) iekšējā atmiņā. Sīkdatnes galvenais mērķis ir atpazīt ierīci, ar kuru apmeklētājs piekļūst tīmekļa vietnei, tādējādi nodrošinot tīmekļa vietnes saturu, kas īpaši pielāgots katram tīmekļa vietnes apmeklētājam, kā arī sniegt statistiku vietnes īpašniekam, kas ļauj papildus uzlabot vietnes darbību. Sīkāka informācija par papildu pārlūkprogrammām un ierīču veidiem atrodama šeit: http://www.aboutcookies.org/ vai http://www.cookiecentral.com/faq/.

Kā kontrolēt vai izdzēst sīkdatnes?

Lielākā daļa pārlūkprogrammu jums ļauj skatīt, pārvaldīt, izdzēst un bloķēt sīkdatnes konkrētā tīmekļa vietnē. Plašāk lasiet: https://www.aboutcookies.org/. Jūs varat izdzēst visas sīkdatnes, kuras ir jūsu datorā, un lielāko daļu pārlūkprogrammu var iestatīt tā, lai tiktu bloķēta sīkdatņu ievietošana datorā. Taču tādā gadījumā jums manuāli būs jāpielāgo iestatījumi ikreiz, kad apmeklēsiet tīmekļa vietni, turklāt pastāv iespējamība, ka daži pakalpojumi un funkcijas nedarbosies. Papildu informāciju par sīkdatnēm, tostarp par to, kādas sīkdatnes ir iestatītas Jūsu datorā vai mobilajā ierīcē un kā tās iespējams pārvaldīt vai izdzēst, varat iegūt tīmekļa vietnē: https://www.aboutcookies.org/. Atcerieties, ja jūs izdzēsiet visas sīkdatnes, tad pazudīs jums iestatītās preferences, tostarp iespēja atteikties no sīkdatnēm, jo šai funkcijai pašai ir nepieciešams ievietot sīkdatni jūsu ierīcē.

Izmantotās sīkdatnes www.etwinning.lv tīmekļa vietnē:

Sesijas sīkdatnes

Šīs sīkdatnes saglabājas jūsu pārlūkprogrammā tikai attiecīgās pārlūkprogrammas sesijas laikā, t.i., līdz brīdim, kad būsiet izgājis no attiecīgās tīmekļa vietnes.

Pastāvīgās sīkdatnes

Šīs sīkdatnes saglabājas jūsu pārlūkprogrammā arī pēc sesijas (ja vien jūs tās neizdzēsīsiet).

Izpildes sīkdatnes

Sīkdatnes vāc informāciju par to, kā jūs izmantojat attiecīgo tīmekļa vietni, piemēram, fiksējot apmeklētās tīmekā vietnes lapas, kļūdu paziņojumus; tās nevāc personas datus; turklāt savāktā informācija tiek apkopota, nodrošinot tās anonimitāti. Izpildes sīkdatnes izmanto, lai uzlabotu tīmekļa vietnes darbību.

Tehniskās sīkdatnes

(ROUTEID, JSESSIONID) – to mērķis ir nodrošināt tīmekļa vietnes darbību un funkcionalitāti, lai tīmekļa vietnes izvēlnes un funkcijas darbotos pareizi. Bez šīm sīkdatnēm tīmekļa vietnes darbība nav iespējama.

Funkcionālās sīkdatnes

([siteprefix]_cookie,sfrmap, sfrsvc,has_js, SESS<random hash>) – to mērķis ir padarīt tīmekļa vietnes lietošanu ērtāku. Šīs sīkdatnes nav primāri nepieciešamas tīmekļa vietnes funkcionēšanai, bet padara tīmekļa vietnes lietošanu ērtāku un personalizētāku, kā arī nodrošina meklēšanas rīka darbību tīmekļa vietnē. Šajā tīmekļa vietnē izmanto vai var tikt izmantotas arī šādas trešo personu sesijas un pastāvīgās sīkdatnes:

Analītiskās sīkdatnes

(utma, utmb, utmc, utmz) – eTwinning Latvija tīmekļa vietne izmanto Google Analytics rīku, lai statistikas vajadzībām iegūtu informāciju par tīmekļa vietnes unikālo apmeklējumu skaitu, katra tīmekļa vietnes apmeklētāja pavadīto laiku tīmekļa vietnē, noteiktu apskatītās tīmekļa vietnes sadaļas, u.tml. Vairāk informācijas par Google Analytics rīku un to izmantotajām sīkdatnēm skatīt zemāk.

Google kartes sīkdatnes

(NID, PREF) šīs sīkdatnes reģistrē Google karšu izmantošanu eTwinning Latvija tīmekļa vietnē. Google konfidencialitātes politika ir pieejama https://policies.google.com/privacy

Youtube sīkdatnes

(VISITOR_INFO1_LIVE, use hitbox) – šo sīkdatņu mērķis ir apkopot anonīmu statistiku par izvietotajiem video materiāliem YouTube tīmekļa vietnē.

Google Analytics sīkdatnes

eTwinning Latvija tīmekļa vietnē www.etwinning.lv ir uzstādīts “Google Inc” izveidotās programmas “Google Analytics” veidotās sīkdatnes. “Google Analytics” sīkdatņu izmantošanas nolūks ir uzņēmuma tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošana un satura pielāgošana tās apmeklētāju vajadzībām. Šim nolūkam tiek apkopota standarta žurnālierakstu informācija (pieslēguma laiks, ilgums, IP adrese) un anonīma informācija par jūsu darbībām tīmekļa vietnē. Šo sīkdatņu radītā informācija par to, kā jūs izmantojat tīmekļa vietni, tiek nosūtīta uz „Google” serveriem ārvalstīs (kuri var neatrasties Latvijā vai Eiropas Savienībā) un tur saglabāta. Saskaņā ar “Google Inc.” pakalpojumu sniegšanas noteikumiem un “Google Analytics” pakalpojuma sniegšanas noteikumiem. Google minēto informāciju izmantos, lai uzņēmuma vajadzībām izvērtētu, kā jūs lietojat tīmekļa vietni, un lai sagatavotu pārskatus par apmeklētāju aktivitātēm tīmekļa vietnē. Jūsu IP adrese, pielietojot IP-anonimizāciju (dzēšot Jūsu IPv4 adreses pēdējo oktetu, kā arī IPv6 adreses pēdējos 80 bitus atmiņā iestata uz nulli) Eiropas Savienības vai Eiropas Ekonomiskās zonas teritorijā tiek saīsināta un tikai izņēmuma gadījumos var tikt nodota apstrādei Amerikas Savienoto Valstu teritorijā esošajos “Google” serveros. Uzņēmums sīkdatnes neizmantos un to neļaus darīt nevienai trešajai personai nolūkā atrast vai vākt jebkādu identificējamu personas informāciju par tīmekļa vietnes www.etwinning.lv apmeklētājiem. Jūs varat atteikties izmantot “Google Analytics” sīkdatnes, lejupielādējot un instalējot papildrīku Google Analytics Opt-out Browser Add-on.

Trešās puses sīkdatnes, kas tiek izmantotas www.etwinning.lv tīmekļa vietnē

Tehniskās sīkdatnes

NodrošinaSīkdatnes nosaukumsIzmantošanas nolūksApstrādes ilgums
WPMLwp-wpml_current_languageIzmanto, lai glabātu lietotāja izvēlētos valodas iestatījumus tīmekļa vietnē1 diena no izveidošanas
PHPPHPSESSIDSīkfails tiek izmantots, lai saglabātu un identificētu lietotāju unikālo sesijas ID, lai pārvaldītu lietotāja sesiju vietnē.Līdz sesijas beigām
BrightagreecookiesIzmanto, lai noteiktu vai lietotājs ir piekritis sīkdatņu politikai.1 gadu no izveidošanas

Funkcionālās sīkdatnes

NodrošinaSīkdatnes nosaukumsIzmantošanas nolūksApstrādes ilgums
Facebook_fbpSīkdatnes tiek izmantotas, kā daļa no Facebook servisiem, kas integrēti tīmekļa vietnē (“laiki”, “dalīšanās”)Trešās puses sīkdatne
Twitter
guest_idIzmanto Twitter integrācijai un kopīgošanas iespējām sociālajos medijos.
gaduno izveidošanas
Twitter
personalization_idIzmanto Twitter integrācijai un kopīgošanas iespējām sociālajos medijos.
gaduno izveidošanas
Youtube
CONSENTIzmanto, lai saglabātu lietotāja preferences un citu informāciju.Nenoteikts
Canva
user_id, CAI
Izmanto drošības un autentifikācijas nolūkos.
1 gadu no izveidošanas

Analītiskās sīkdatnes

NodrošinaSīkdatnes nosaukumsIzmantošanas nolūksApstrādes ilgums
Google Analytics_gaIzmanto, lai noteiktu tīmekļa vietnes unikālos apmeklētājus, piešķirot katram nejaušā kārtībā ģenerētu identifikatoru (“Google Universal Analytics” sīkdatne)2 gadus no izveidošanas
Google Analytics_gidIzmanto, lai noteiktu tīmekļa vietnes unikālos apmeklētājus (“Google Universal Analytics” sīkdatne)24 stundas no izveidošanas
Google Analytics_gat_UA-107782972-1Izmanto, lai samazinātu Google reģistrēto datu apjomu, ja ir liels lietotāju skaits tīmekļa vietnē (“Google Universal Analytics” sīkdatne)1 minūti no izveidošanas
Google Tag Manager
gtm_custom_user_engagementIzmanto, lai atbalstītu citus mārketinga tagus, reģistrējot konkrētu lietotāju iesaistīšanos
30 minūtes no izveidošanas

Pirmās puses sīkdatnes tiek uzglabātas uz mūsu tīmekļa vietnes infrastruktūras. Tās iespējams atpazīt pēc mūsu lapas domēna nosaukuma. Savukārt, trešās puses sīkdatnes nepieder mums un šādu mājas lapu domēna nosaukumi atšķiras no mūsu mājas lapas domēna. Trešās puses sīkdatnes arī var tikt saglabātas jūsu ierīcē, no kuras pārlūkojat mūsu tīmekļa vietni. Par šīm sīkdatnēm vairāk var uzzināt, apmeklējot attiecīgās trešās personas interneta vietni. Mēs izmantojam pārbaudītas un uzticamas trešās puses, kā arī regulāri sekojam trešo pušu darbībām, lai nodrošinātu pienācīgu Jūsu personas datu drošību.

Informācija par Pārzini un Datu aizsardzības speciālistu:

Pārzinis pirmo pušu sīkdatņu apstrādei ir Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra. Adrese: Mūkusalas iela 41, Rīga, LV 1004, reģistrācijas Nr. 90001825883, Tālr. 67358065, epasts:  info@jaunatne.gov.lv

Ja jums ir kādi jautājumi, ierosinājumi vai sūdzības saistībā ar to, kā mēs apstrādājam Jūsu sīkdatnes, lūdzam sazināties ar mums. Jūs ir tiesības iesniegt sūdzību uzraudzības iestādei – Datu valsts inspekcijai un / vai mūsu norīkotajam datu aizsardzības speciālistam Raivim Grūbem (e-pasts: raivis@grubesbirojs.lv).

Mums ir tiesības jebkurā brīdī izmainīt šo Sīkdatnes politiku. Visas izmaiņas Sīkdatnes politikā tiks publicētas mūsu tīmekļa vietnē.

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes.

Lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un pamatfunkcijas, tajā tiek izmantotas gan pirmās, gan trešās puses obligāti nepieciešamās sīkdatnes.
Nolūkā uzlabot tīmekļa vietnes funkcionalitāti un saturu, ar Jūsu piekrišanu papildus šajā tīmekļa vietnē var tikt izmantotas gan pirmās puses statistikas sīkdatnes, analizējot apmeklējumu statistiku, gan trešās puses sociālo mediju sīkdatnes, darot pieejamus šajā tīmekļa vietnē izvietotos video materiālus.

Skatīt papildu informāciju par personas datu apstrādi un sīkdatnēm.